Semester i skärgårdstaden Karlskrona!

Tagged With:

Pingstförsamlingen i Karlskrona kommer under sommaren att hyra ut en av sina lägenheter till sommargäster.

Lägenheten består av tre sovrum. Badrum med dusch. Vardagsrum och kök.Lägenheten ligger i Karlskrona centrum i Pingstkyrkan på Västra Köpmansgatan 5 med gångavstånd till skärgårdsbåtar och sevärdheter. Flera fina badplatser alldeles i närheten

Information om bostaden

Kök:Kyl/frys, spis, ugn, tvättmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, elvisp, mikrovågsugn, husgeråd och barnstol. Sittplatser till 6 personer med plats för 2 extra stolar.

Sovrum: 3 sovrum med 6 sängplatser. Sovrum 1 dubbelsäng och resesäng till barn. Sovrum 2 våningssäng. Sovrum 3 våningssäng. Täcken och kuddar till 8 personer.

Badrum: 1 badrum med duschkabin och toalett.

Mediautrustning: TV

Lägenhetsregler: Incheckning söndag 15.00 / utcheckning söndag 11.00. Max antal gäster 8. Husdjur inte tillåtna. Rökning förbjudet. Inga fester tillåtna. Lägenheten uthyres möblerad. För skada på eller förlust av inventarierna svarar hyresgästen. Hyresgästen ska sköta och vårda den upplåtna egendomen. Skulle skada inträffa svarar hyresgästen för denna, såvida han kan visa att han inte är vållande till skadan.

Pris
5800 kr/vecka inkl städning, plus 1000 kr i skadedeposition som återbetalas om ingen skada uppstått. 50% återbetalning om avbokad minst 30 dagar innan ankomstdatumet. 100% återbetalning om avbokad minst 60 dagar innan ankomstdatum.

Parkering ingår inte, hänvisas till kommunens parkering enligt gällande taxa.

Kontakt: viktoria.eriksen@hotmail.com

Sovrum 1