Välkommen till vår barn och ungdoms verksamhet

I Bibeln står det att barnen är störst i himmelriket (Matt 18:1-7). För Jesus var barnen viktiga, han gav dem av sin tid – så vill vi också göra! I dagens samhälle är det inte självklart att barn möter gamla människor, vi strävar efter att förbättra gemenskapen mellan generationerna, och att man som barn och förälder kan vara tillsammans.

Läs mer om varje verksamhet genom att klicka på länkarna nedan.

Onsdagar 09.30 Spädbarnsmusik 0-1 år,
Torsdagar 09.30 Musiklekis‚ från 1 år och uppåt
Fredagar 18.00 ”Joy‚”– Fredagskul från åk 2-5,
Fredagar 18.00 M P ‚Mission possible, åk. 6-7
Fredagar 18.00 CC ‚ Confirmation Challenge – Konfirmation för åk. 8,
Fredagar 19.30 Ungdomssamlingar – Station – Tonår och uppåt,
Söndagar 11.00 Knatteklubben & Bibelklubben 3-12 år

Dörren är alltid öppen till våra grupper och vi hoppas att alla barn ska känna sig välkomna och uppleva att de är älskade och accepterade precis så som de är. Till våra möten är alla åldrar välkomna, de tillfällen som det inte är någon barngrupp så finns det ett barnrum i anslutning till kyrksalen där de mindre barnen kan leka och för de lite äldre barnen finns Barnplaneten, där man kan leka, pyssla, rita eller spela spel.

Har du frågor eller vill du veta mer? Kontakta oss!

Göran Olsson
pastor/tf föreståndare