Alpha våren 2024

Skapat: av Niclas Madestam

Alpha – en kvällskurs för dig som vill veta mer om kristen tro. Det är en varm gemenskap med högt i tak och låga trösklar. Vi vill bjuda in dig till en första samtalskväll för mer info kring upplägg m.m.

Tisdag 30 januari kl. 18.30
Pingstkyrkans Sociala center/ Second hand-butik, Gullbernavägen 4.

Alpha är en social mötesplats där vi tillsammans utforskar grunderna i kristen tro genom att varje vecka samtala om ett nytt ämne och en ny frågeställning.

Kanske är du ny i tron och vill bredda din kunskap, kanske har du varit kristen länge men tvivlar som aldrig förr eller så är du bara nyfiken på vad den kristna tron handlar om? Alpha är en chans att utforska och utrycka både sitt tvivel och sin tro.

På Alpha får du chansen att dela tankar, funderingar och idéer om dagens ämne och samtala kring det i en liten grupp. Det finns ingenting man inte får säga, allt är tillåtet. Du får möjlighet att lyssna till andra och bidra – om du så vill – med ditt eget perspektiv i en ärlig, vänlig och öppen miljö.

Kom på ett första infomöte tisdagen 30/1 kl. 18.30 på vårt sociala center, Secondhandbutiken eller anmäl dig (maila info@pingstkarlskrona.se) redan nu om du vet att du ska gå

Varmt välkommen!

SE