Ekonomiassistent – Annons

Vi söker en Ekonomiassistent i Pingstkyrkan Karlskrona på 50 %

Vi vill vara en kyrka mitt i samhället, som inger tro och hopp till brustna människor och alla som längtar efter att närma sig Gud. Med Jesus i centrum vill vi förmedla och gestalta hela evangeliet – till hela människan – i hela världen – hela tiden.

Vi är en församling för alla generationer och bär på ett stort hjärta för att hjälpa människor i vår omgivning och utöver hela världen. I över 100 år har vi som församling verkat i Karlskrona och tänker inte slå av på takten. Vi är idag ca 640 medlemmar med en stor skara volontärer och anställd personal. Vårt sociala engagemang genom Stämjärnet, församlingens sociala center, med dess verksamhetsgrenar LP – missbrukarvård på kristen grund, Second hand, matutdelning och café är en del av verksamheten som växer kraftigt.

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du arbetar med löpande ekonomiadministration och bokföring samt upprättar bokslut i samråd med vår revisor. Vi ser även att du är behjälplig vid vårt budgetarbete. Handhavande av personal- och löneadministration ingår, samt upphandling av vissa varor och tjänster. Vi använder idag systemet Fortnox för vår ekonomi.

Tjänsten är i huvudsak administrativ, men innebär också många sociala kontakter med allt ifrån volontärer, besökare och personal. Du bör ha stor förmåga till självständighet, men också ha viljan att arbeta tillsammans i ett arbetslag.

För tjänsten behövs att du är utbildad redovisningsekonom eller har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är om du arbetat med liknande uppgifter, samt har kunskap om frikyrkan, dess struktur och verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil då delar av verksamheten är utspridd i kommunen. Vi förutsätter att du delar våra kristna värderingar och idag är aktiv i en kristen församling.

Tjänsten är på 50%, men dess omfattning kan diskuteras.

För mer information om tjänsten:
Kontakta vår föreståndare Niclas Madestam på 0733-87 61 01 eller niclas.madestam@pingstkyrkankarlskrona.se

Tjänsten är på 50% med reglerad arbetstid. 6 månaders provanställning.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen att skicka in ditt personliga brev och CV via e-post till niclas.madestam@pingstkyrkankarlskrona.se

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdag 31 januari 2023.

PDF om tjänsten – klicka här