Ester- Glögg Fika

Skapat: av Lene Madestam

Nu har det gått ett litet tag sedan 24 oktober då vi träffades till en mycket god brunch i Pingstkyrkan. Vi fick äta gott, skratta, lyssna och samtala runt findukade bord. Som planeringsteam har vi fått höra en hel del upplyftande berättelser från dagen och känner oss uppmuntrade i tanken om att vidareutveckla Ester-nätverket.

Trots att det gått lite mer än en månad sedan vi möttes, har det hänt mycket, i vårt samhälle, på denna korta tid. Som kyrka gick vi snabbt ifrån att förbereda eventuell öppning för fler deltagare i fysiska träffar, till att alla gudstjänster, samlingar och möten nu sker endast digitalt. 

Tilltänkta (fysiska) Ester-event kommer att läggas på is tillsvidare. Däremot ser vi att det är inte bara vi i planeringsgruppen som längtar efter att få mötas och umgås. Därför vill vi fortsätta att bygga upp nätverket även om vi i detta läget får göra det i de digitala rummet. 

Som start vill vi bjuda in till Glögg-Fika online fredag 18 december kl 19.30 – 20.45. Kvällen kommer att delas upp i två segment.

– Del ett kommer att innehålla några tävlingar, jultips och julsånger i storgrupp. 

– I del två kommer vi att skapa flera mötesrum där vi får samtala i mindre grupp. 

Zoom länk: Zoom möte 18/12-20 19.30

Meeting ID: 831 0822 7703
Passcode: ester

Förresten! Vi vill jättegärna bjuda dig på fika! För att möjliggöra detta och samtidigt följa kommunens olika råd för att hindra smittspridningen önskar vi att du bokar ditt fika och önskad upphämtningsplats. Innehållet i fika-påsarna kommer vara hembakat och sedan paketerade med omsorg och försiktighetsåtgärder för att undvika möjlighet till smittspridning.

Du kan välja att hämta din fika-påse utanför Pingstkyrkan (Västra Köpmansgatan 5 på Trossö) eller i Lyckeby (Carlemansvägen 7A i Lyckeby – Hemadress till Emelie & Josef Redeen) 

Boka ditt fika-påse här!

Vi ser så mycket framemot att få mötas igen!

 

SE

våra gudstjänster i efterhand

PRENUMERERA

på vårt församlingsutskick

GE EN GÅVA

till verksamheten

SECOND HAND

Pingstkyrkans Second Hand

LP-VERKSAMHETEN

vår sociala verksamhet

LÄS ANKARET

vår församlingtidning