Ingenting är omöjligt

Skapat: av Ulf Sundkvist
Tagged With: , ,

Ingenting är omöjligt. Så tänker jag varje Jul. Kunde Gud bli människa. Kunde universums skapare bli så liten och späd att han fick plats i en vanlig människas kropp. Kunde natten lysa som den klaraste dag. Kunde ett skitigt stall hysa världens frälsare. Då är verkligen ingenting omöjligt.

Det är en god tro att ta med sig till ett nytt år.

Så jag tror på fred i Syrien. Jag tror på försoning i mellanöstern. Jag tror på ett år arbetslösheten minskar. Jag tror på ett år då främlingsfientlighet besegras av medmänsklighet. Jag tror på ett år då vi ser varandra i ögonen utan rädsla. För jag tror på det omöjliga. Jag tror ju på Jesus!

God Jul och Gott Nytt År!

Ulf Sundkvist
ulf.sundkvist@pingstkyrkankarlskrona.se

 

Lämna ett svar

 

LÄS BLOGGEN

från våra pastorer

LYSSNA

på våra gudstjänster

BLI MED

Engagera dig i församlingen

PROGRAM

för veckan och tid

LÄS ANKARET

vår församlingtidning

GE EN GÅVA

till verksamheten

SECOND HAND

Pingstkyrkans second hand

LP-STIFTELSEN

vår sociala verksamhet

HEMGRUPP

Närmare i en mindre grupp