Pep via Spotify

Skapat: av Göran Olsson
Tagged With: , ,

Jag lyssnar ofta på musik. Ibland bara lite i bakgrunden, ibland på hög volym i bilen. Det kan var Klassiskt, Jazz, R&B, Soul och Gospel, allt beroende på sinnesstämning och vad jag gör just då. I källaren finns  mina gamla LP-skivor, CD-skivorna finns fortfarande tillgängliga, fast oftast blir det att jag lyssnar via Spotify*. 

Just nu är det fyra låtar som strömmar i mina högtalare. Fyra riktiga pep-låtar som ger mig energi, glädje och inspiration. Endast en av dessa hade jag hört tidigare, de övriga tre var nya för mig men har efter semester åtskilliga gånger strömmat genom mina högtalare. 

The Presence Of The Lord Is Here – Byron Cage  

– Before I Die – Kirk Franklin 

As Long As I Got King Jesus – Vicki Winans 

Holy Ghost Power – The Chicago Mass Choir 

Så vill du fylla dagen med fantastisk uppmuntrande musik så når ända in i hjärtat så lyssna på dessa fyra, helst på hög volym. 
Sjung med i: But long as I got king Jesus, long as got king Jesus, long long long as I got I don’t need nobody else. eller I’m feelin’ real good cuz it ain’t over. Right before I die I gotta live.
Fyll lungorna och sjung med Byron Cage i: The presence of the Lord is here, I feel it in the atmosphere. 
Bli en del av Chicago Mass Choir och sjung:  I got it, the Holy Ghost power. Do you want it, the Holy Ghost power. I need it, the Holy Ghost power.

Oavsett hur du gör så låt Jesus vara närvarande i ditt liv, låt den helige Ande fylla dig mig kraft och ta emot Guds rika välsignelse.


/Göran Olsson, Pastor & tf föreståndare

* Spotify är en digital musiktjänst som ger tillgång till flera miljoner låtar via mobilen, datorn, surfplattan m.fl.

 

SE

våra gudstjänster i efterhand

PRENUMERERA

på vårt församlingsutskick

GE EN GÅVA

till verksamheten

SECOND HAND

Pingstkyrkans Second Hand

LP-VERKSAMHETEN

vår sociala verksamhet

LÄS ANKARET

vår församlingtidning