Vad minns du av 2017?

Tagged With: ,

Tävlingen är nu avgjord.

Vi gratulerar Karin, Carina & Karin till vinst i vår tävling om vad som hänt i Pingstkyrkan i Karlskrona under 2107. Alla tre hade endast ett fel i tävlingen, utslagsgivande blev deras gissning på hur många biljetter som såldes till de tre julkonserterna 9-10 dec. 2017?

Vinnare är:
1:a pris – Karin Lundström – vinst: nuBibeln
2:a pris – Carina Holmesson – vinst: Herregud & co II
3:e pris – Karin Gustafsson – vinst: Mugg – Älskad, värdefull, dyrbar

Frågorna och de rätta svaren presenteras nedan:

1. Hur många medlemmar hade församlingen den 1 januari 2017?
    – Rätt svar: 672
  2. Var öppnade härbärget för EU- migranter 2016/2107? Ett samarbete med flera kyrkor och Karlskrona kommun.
    – Rätt svar: Lyckeby gamla skola
  3. Under året antog församlingen en ny IBRA-missionär som är stationerad på Cypern. Vad heter hon?
    – Rätt svar: Annelie Lennartsson
  4. Hur mycket samlades in under vårkonserten till förmån för våldsutsatta kvinnor och barn i Lemera/Kongo? (inkl. pengar från Pingstkyrkans Second Hand)
    – Rätt svar: 73 284 kr
  5. Ny Generation arrangerade ett ungdomsevent i Karlskrona en helg i maj. Vad hette eventet?
    – Rätt svar: ALL IN!
  6. I maj anordnade församlingen en konsert till förmån för Barnmissionen. Medverkade gjorde Bo Wallenberg, Mikael Joumé & Mikael Järlestrand. Vad kallar sig denna trio?
    – Rätt svar: Tre barytoner
  7. Ulf Sundkvist flyttade till Umeå under året, men var bodde Ulf innan han flyttade till Karlskrona 2002?
    – Rätt svar: Sundsvall
  8. Vad hette de två kamratstödjare som församlingen hade på Sunnadalskolan 2016/2017 ?
    – Rätt svar: Alva och Amanda
  9. Pingstkyrkan hade en kulturscen under Skärgårdsfesten. Vad var rubriken på kulturscen?
    – Rätt svar: TRO HOPP KÄRLEK
  10. Vad var temat för årets Sommarläger för barn på Kustgården Senoren?
    – Rätt svar: Smaka och se att Herren är god
  11. Vad heter gården där LP-verksamheten i Sverige arrangerade en av sina två sommarkonferenser 2017?
    – Rätt svar: Gullbrannagården
  12. Vilken livsmedelskedja inledde Pingstförsamlingen under våren 2017 ett samarbete med för att minska matsvinnet från deras butiker.
    – Rätt svar: Willys
  13. Vilket namn bytte ungdomssamlingen After8 till under året?
    – Rätt svar: STATION
  14. Under året fick Pingstkyrkans Second Hand ny verksamhetsledare, vad heter han?
    – Rätt svar: Mattias Lundström
  15. Vad hette hon som föreläste på RPGs möte i oktober under rubriken ”Den dystra ålderdomen”?
    – Rätt svar: Ingegerd Jonasson

Utslagsfråga:
Hur många biljetter såldes till de tre julkonserterna 9-10 dec. 2017?
– Rätt svar: 801 st